När vi var i Italien så hade vi egen lägenhet med kök, så frukostarna åt vi alltid hemma. Här är några bilder på vad jag åt (med de råvaror man kunde hitta där i butiken):
x Naturell yoghurt med blandgryn, tärnad persika, färska stora blåbär och nötmix
x Naturell yoghurt med kiwi, persika och nötmix
x Blandgrynsgröt med färska stora blåbär och banan (+mjölk)
x Någon sorts form av knäckebröd med prusciutto och pesto
x Persika te
x Naturell yoghurt med persika, banan och nötmix
Som ni ser blev det mycket naturell yoghurt, men jag är överlycklig att jag fann det där i mataffären ens bland alla dessa smaksätta sockrade yoghurtar som smakar aromämnen, men som alla äter!?. Blandgrynen var det enda som jag hade med mig hemifrån, det existerar inte ens där. Knäckebrödet som jag hittade i affären var supergott, de hade bara en sort (egen gjort i butiken) och sen en massa vitt bröd, så jag valde knäckebrödet då hehe. Sen fanns det också påsar med mixade nötter som man kunde köpa som var gott och som jag åt mycket till frukost där. Det sistnämnda tror jag faktiskt att jag inte har sett i Sverige. Sen måste jag även skriva att frukterna där var mycket godare än i Sverige då de kommer därifrån, så det passade jag verkligen på att äta.