När jag var mindre var det alltid mjölkchoklad som gällde. Inte längre. Nu äter jag precis som resten av Sverige mörk choklad de tillfällena jag äter choklad. Hemma hos mig köps det alltid hem Lindts 70 % choklad. Häromdagen såg jag en ny choklad i affären som vi köpte med hem, nämligen Anthon Bergs Coffee. Den var verkligen jättegod och kommer köpas hem fler gånger. Om man läser på förpackningen så ser man att det är bara 57 % kakao (och det mesta resten är socker),många människor har fått för sig att mörk choklad alltid är väldigt nyttig och att man kan äta mängder av det. Det är fel. Mörk choklad (är bättre än mycket annat godis) men innehåller en hel del antioxidanter osv som är bra men det innehåller socker. Så jag säger som med allting, lagom är bäst. Och sen kan jag tipsa er om denna choklad med kaffe att köpa nästa gång ni har fått chokladsug. Och glöm inte, NJUT! :)