x Rödbetssallad med valnötter, ruccola och balsamico
x Råmarinerade champinjoner
x Fransk tomatsallad med dijondressing
x Potatisgratäng
x Coq au vin
x Kryddstekta räkor
x Ratatouille
x Sallad på confiterad anka med ärtor och apelsin
(x Fiskpate)
(x Ost/skinkpaj)
Idag har vi träffats (nästan) hela släkten och bl.a ätit en stor buffelunch som var franskinspirerad (eftersom de har en monet utställning där för tillfället bla) på Moderna Museet. Jättegott, det är kul att få plocka och ta lite av allt och smaka. Mina favoriter bland buffen var definitivt ratatouillen (måste lära mig att laga det själv), coq au vin, potatisgratäng och ost/skinkpajen.
Om ni själva vill besöka denna "helgbrunch" de serverar på museet, läs mer här:
http://www.momumat.se/index.php?pageID=75
Väldigt gott och jag är nu såhär sent på kvällen fortfarande mätt