Sofies Wellness

Färgglada tallriken

Av Sofie - 2012-01-12 09:00


   


   När jag lagar mat och framförallt lägger upp maten på tallriken försöker jag tänka FÄRGGLATT! Det ser mycket godare ut, och även fast det egentligen inte har någon betydelse så smakar det mycket godare. Man äter ju trots allt med ögonen.

Jag var bara tvungen att lägga upp bilder från tisdagens middag som bestod av en färgchock i form av:

Lax med citronpeppar, bulgursallad, kokt broccoli, cocktailtomater och avokado

Bulgursalladen gör ni såhär:

Koka bulgur i lagom mängd enligt förpackningen, skiva några champinjoner, grovhacka ruccolablad, pressa citronsaft, blanda i champinjonerna o ruccolabladen o citronsaft och smaka av med torkad dragon!

   

Älska sådanna här tallrikar!

Tänker ni mycket på färgen när ni lagar mat?

 
 
Frida

Frida

12 januari 2012 10:21

Åh vad gott det ser ut :)

http://Fridacsvensson.blogg.se

 
Fetto

Fetto

12 januari 2012 11:02

Önskar att jag hade hälften av din mat-fantasi... Tack för inspirationen! Länkar till dig! =)

http://minustjugokilo.bloggplatsen.se

 
Thea - aptit

Thea - aptit

12 januari 2012 20:30

Håller med om att mat både måste vara god och SE god ut!

http://aptit.blogg.se

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards