Sista stunden innan jag lägger mig denna kväll spenderas i pyjamas i sängen med att prata franska med mig själv (har man nationella i pratdelen imorgon så har man), läsa om andra världskriget, lyssna på Florence and the Machine och äta chokladglass med kokosflingor och gojibär! Mysigt, franska och historia tillhör inte de hemskaste ämnena om ni frågar mig. Och glassen var över förväntan, supergod och superenkel att göra. Ni måste pröva.
Hemmagjord chokladglass
2 äggvitor
1/2 mosad banan
1 msk kakao
1. Vispa äggvitorna till ett hårt vitt skum.
2. Vispa snabbt i banan och kakao så allt blandar sig.
3. Lägg i en burk och sätt in i frysen i ett par timmar (jag vet, tålamod... men då stelnar den och blir krämig)
4. Ta ut och njut!
Om man inte orkar vänta på att det ska bli glass, kan man äta det på direkten i form av chokladmousse. Förresten tack Emma för receptet.
Och nu ska jag sova, godnatt! :D