Sofies Wellness

Två favoritpålägg just nu!

Av Sofie - 2012-05-10 19:22


   


Översta bilden (från dagens mellis): Keso, prosiutto, körsbärstomater och basilika (+ en kiwi till)

Nedre bilden (mellis från förra veckan): Kalkonpastrami, avokado och basilika


  Dessa två påläggskombinationerna är just nu mina favoriter. Båda passar på allt: bröd, knäckebröd och riskakor. Basilika finns med i båda, ni kanske har märkt det, men jag äter basilika till mycket för det är min favoritkrydda (och kanel förstås)!


Detta bröd (med frö/torkad frukt i) om någon undrar är köpt på ett bageri här i Stockholm, annars föredrar jag hembakt bröd framför sådannt man köper i vanliga mataffären. Ni som missade mitt stora inlägg med en massa nyttiga brödrecept kan läsa det här :D


Vad äter ni helst på bröd/knäckebröd/riskakor?


 
 
Sally

Sally

10 maj 2012 20:10

Brukar också baka eget, men ska man köpa måste ni prova fabriqs (surdegsbageri) grova med tranbär och lite kaffe i. Godaste brödet! Kan äta det bara som det är! Prova!!!

http://Www.skippanudlarna.com

 
Foodlover

Foodlover

10 maj 2012 20:46

Just nu har jag minst sagt snöat in på cream cheese + kalkon, åh vad gott!
:)

http://thedailymeals.blogspot.com

 
Ingen bild

:D

10 maj 2012 21:11

Mina favoritpålägg är nästan samma haha :p
Jag älskar att mosa avokado och bre på det som smör, sedan kalkonskinka, gurka, paprika eller körsbärstomat och basilika, som en variation av din, DÖÖR SÅ GOTT!!
Sedan älskar jag också med bregott, kalkonskinka, kokt ägg, salt och basilika. Det är riktigt, sjukt, underbart, helt himmelskt gott!!!
Sedan har jag favorit efterrättsmackor som jag kallar det :P och då är det riskakor med jordnötssmör, banan, kanel, kokos, och russin.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards