Sofies Wellness

Dagens fruuulle

Av Sofie - 2012-05-29 07:45


 


x Riskaka med kokt ägg, keso och pestokrydda

x Riskaka med bladspenat, keso, paprika och pestokrydda

x Naturell yoghurt med grynblandning, cashew/paranötssmör, kiwi och gojibär


Inget avancerat denna morgon, men det tog ändå lite tid att fixa ihop allt! Men som vanligt värt det, frukoststunden är en av de bästa stunderna på dagen :D Håller ni inte med?


Idag är det 15 dagar till skolavslutningen, oj vad tiden går fort, jag kan inte fatta att jag nästan gått ut hela grundskolan. Veckorna tills dess är väldigt planerade, denna vecka är det slutköret när det gäller prov och liknande innan betygen sätts. Bloggen kommer därför kanske vara lite tommare än vanligt. Att umgås med de som man umgåtts med dagligen i 10 år för de "sista" gångerna (okej flera av oss kommer hålla ihop, men ändå... det kommer aldrig bli samma sak) och att plugga det sista, det prioriteras mest just nu. Men äta kommer jag ju göra, för äta bör man annars dör man. Så det kommer att komma inlägg, kanske bara inte lika ofta eller så avancerade saker, och frukostinlägg kan jag lova kommer. Hoppas bara att ni har lite överseende med detta! :D


 


Och den vanliga frågan, åt ni något gott till frukost idag?


 
 
sara

sara

29 maj 2012 10:20

mums, älskar riskakor! jag åt bla en jättegod kvarg-kesoblandning, du måste testa den. åh så gott. Kvarg+keso+vaniljpulver (honung om man vill ha sötma, eller annan sötma, jag tog utan, gillar syrligheten), sen toppade jag med varma mosade hallon+kokos och lite krossade mandlar. MUMS!!

http://misssteinholtz.blogg.se

 
Linn

Linn

29 maj 2012 10:26

det där såg gott ut :) jag åt också riskakor till frukost, här:
http://morningdiaries.blogg.se/2012/may/avocado-riskakor-och-kanelapplen.html#comment

http://morningdiaries.blogg.se

 
Tess

Tess

29 maj 2012 16:30

mm, deeelicious :)

http://theresiast.blogg.se

 
Ingen bild

maria

29 maj 2012 18:25

jag måste bara fråga, vad är pestokrydda egentligen? Jag har aldrig hört om det innan. Låter gott dock :) Vart köper man det el är det din egen blandning???

Sofie

30 maj 2012 08:08

Jag köpte den i en liten by i Italien i somras :) Men det går säkert att blanda ihop sin egen, den innehåller: basilika, persilja, salt, grana cheese (vad heter det på svenska?), pinjenötter, valnötter och vitlök!

Förpackningen jag har är väldigt stor, och eftersom man använder väldigt lite varje gång så har kanske bara 1/4 gått åt på snart 1 år, men när den är slut kommer jag nog att göra min egen :D

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards