Tillsammans med matkorn, bladspenat, tomat och avokado
Quorn Stroganoff (2-3 personer)
1 påse quornbitar (300 g)
1 gul lök
1-2 vitlöksklyftor
2-2 1/2 dl krossade tomater
2-3 msk kokosmjölk
1 tsk spiskummin
salt
1. Hacka löken och pressa vitlöken.
2. Fräs quorn, lök och vitlök i en stekpanna. Låt få lite färg.
3. Häll i krossade tomater, kokosmjölk och spiskummin. Låt puttra i ca 5-10 min.
4. Smaka av med salt!
Kvällens middag fick bli vegetariskt som får bli veckans veggorecept här på bloggen. Jag nämde ju att jag tänkte börja med denna kategori, och jag fick mycket positiv respons. Så från och med nu kör vi med det! Minst ett vegetariskt recept varje vecka. Har ni fler tips på vad jag kan göra får ni gärna tipsa mig :)