Dagens lunch blev krämig pestokyckling toppat med fetaost, quinoa, kokta rödbetor och morotsslantar. Det kanske inte ser sådär magiskt gott ut men det var det. Pesto, fetaost och rödbetor är bland det bästa jag vet!
Krämig pestokyckling med fetaost (1 person): Skär 1 kycklingfilé (ca 125 g) i mindre bitar. Bryn i en stekpanna och låt genomstekas. Ganska precis innan servering drar du ner värmen, och rör i 1 msk turkisk yoghurt och 2 tsk grön pesto. Låt bli varmt och ev. salta/peppra! På tallriken toppa med en bit smulad fetaost.
Och vad händer i mitt liv idag då? Ja det är fortfarande lov :D Jag hade jättesvårt att sova igår vilket gjorde att jag sov ovanligt länge idag. Sedan på förmiddagen tog jag fram några skolböcker för första gången på väldigt länge, var tvungen att jobba i kapp matte. Lunch och sen har jag bakat lite: rostat nötter, gjort två varianter nötsmör och gudomligt goda kokosmuffins som jag fyllde med bär som vid provsmakning påminde om mazariner (recept kommer). Sedan ett rygg/bicepspass på gymmet och sen hem för att städa köket som såg ut som ett bombnedslag efter att jag hade bakat hehe. Nu dusch och kanske en tv-serie, och sen senare ikväll ska jag träffa några kompisar. Även om jag är ledig hela dagarna så svischar tiden förbi bara sådär, ni vet nog vad jag snackar om ;)
Ha en fin lördagskväll!