Dagens middag:
x Lax med kokos, ingefära och citron
x Matig sallad på bladspenat, riven morot, riven squash, majs och röd paprika
Lax med kokos, ingefära och citron (4 personer)
1 dl av det tjocka ur 1 kokosmjölksburk
1/2 tsk torkad ingefära
2 msk citronsaft
4 laxfiléer
salt o peppar
1. Öppna försiktigt en kokosmjölksburk (skaka inte innan), gröp ur 1 dl av det tjockare översta lagret (spara resten i kylskåpet för annan måltid). Blanda den tjocka kokosen med ingefära och citronsaft. Smaka av!
2. Lägg laxfiléerna i en form. Salta och peppra. Fördela över ingefära/citronkokosen.
3. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 15-20 min eller tills fisken är genomgjord!
4. Servera med vad du vill men häll över "kokoskyn" på fisken och tillbehören.
Gott!!!