Sofies Wellness

Recept: Panerad spätta eller annan vit fisk

Av Sofie - 2013-02-18 19:12



I lördags till middag åt vi panerad spätta. Istället för att panera mina i vetemjöl, ägg och ströbröd panerade jag mina såhär:


Först saltade och pepprade jag mina spättafiléer (det går såklart med vilken fisk som helst i tunnare skivor). Sedan rullade jag runt dem i havregrynsmjöl (dvs havregryn som jag mixat till mjöl). Sedan doppade jag dem i uppvispat ägg. Efter det rullade jag runt dem i havregrynsmjöl som denna gång även blandats med sesamfrön. Slutligen kryddade jag mina med en massa torkad basilika. Stek i smör för godast smak och krispigast panering!!!


 
 
Ellen

Ellen

18 februari 2013 21:29

MUUUMS! Asså allt du lagar ser så gott ut ^^ önskar nästan att man kunde ta ut maten från bilden hit till mig <3 ser jätte gott ut^^

http://www.pirra.bloggplatsen.se

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards