Bodycomfs "blanda-ihop-lite-in-i-ugnen-mat" igår såg/lät så gott så jag gjorde en liknande variant till middag. Blev supergott:
Lax i krämigt kokos/tomat/svamptäcke (4 personer)
4 tinade laxfiléer
salt o peppar
1 burk kokosmjölk (ca 400 ml)
3/4-1 dl tomatpure
2-3 tsk paprikapulver
3 krm chilipulver
4 champinjoner
1/2 purjolök
7-8 soltorkade tomater
1. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form. Salta o peppra.
2. Blanda ihop kokosmjölk, tomatpure, paprikapulver och chilipulver i en skål.
3. Skiva champinjoner. Hacka purjolök. Skär soltorkade tomater i mindre bitar. Rör ner champinjoner, purjolök och soltorkade tomater i kokosröran. Smaka av.
4. Häll över kokosröran som ett täcke över laxen.
5. In i ugnen på 200 grader i ca 20 min. Servera med vad du vill!!