Dagens frukost:
x Päron/apelsingröt med hasselnötsmörskvarg och gojibär
Päron/apelsingröt (1 person): Koka gröt som vanligt på 1 dl havregryn och 2 dl vatten, men låt även saften ur 1/2 apelsin och 2/3 rivet päron puttra med i några minuter så att det blir till en alldeles len och underbar gröt.
Hasselnötsmörskvarg (1 person): Blanda 1 dl kvarg (eller turkisk yoghurt) med 2-3 tsk hasselnötssmör (eller annat nötsmör). Heaven!
Som jag alltid säger, gröt går verkligen att variera på miljoner olika sätt. Dagens blev helt underbart god. Jag vet inte hur jag ska beskriva det, men det var liksom len i smaken. En ny favorit! Och den passade perfekt med hasselnötssmörskvarg och gojibär. Mer grötinspiration finner ni HÄR!!!
Trevlig söndag på er (eller vad man nu säger...) Kram :D