Sofies Wellness

Recept: Kall dijonsenapsås

Av Sofie - 2013-03-19 20:54


  Broccoli, morötter, kyckling, dijonsenapsås och bulgur!


Mamma lagade kvällens middag men jag erbjöd mig att göra en sås till. Supergod samtidigt som den verkligen var superenkel att göra. Jag älskar dijonsenap, en ny favoritingrediens.


Kall dijonsenapsås (tillbehör för 4 personer)


2 dl matlagningsyoghurt

2 msk dijonsenap


1. Rör ihop yoghurt och senap och servera med vad du vill!


 

 
 
Victoria

Victoria

19 mars 2013 21:28

Haha, vi hade också sån sås idag! Fast tillsammans med potatisklyftor och stekt falukorv - också gott! :)

http://springaren.blogg.se

 
Ingen bild

Jennie

19 mars 2013 21:46

Hej Sofie! Tänkte bara fråga om hur du tänker kring ekologiska produkter. Jag tycker att det är minst lika viktigt ur en hälsosynpunkt att man väljer varor som har odlats fram på ett miljövänligt sätt och framför allt djuren som får ett drägligare liv när man väljer ekologiskt. Jag har inte sett om du brukar använda dig av eko prudukter men vad är skälet om du inte gör det? För att det är dyrare? Tycker att det är intressant hur du resonerar om det eftersom i alla fall jag tycker att det finns så mycket mer smak i ekologiska grönsaker, kött etc...

Sofie

22 mars 2013 08:38

I den sista frågan här: http://food-and-health-in-my-way.bloggplatsen.se/2013/02/26/9523088-lasarfragor-del-4/ har jag svarat på en del kring ekologisk mat.

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards