Något som jag fastnat för på sistone är dijonsenap, sååå gott. Idag när vi kom hem sent och hungriga och med ett halvtomt kylskåp fick det bli en enkel och snabb rätt till middag. Nämligen omelett med dijonsenap i! Gott.
Dijonsenapomelett med ruccola och fetaost (2 personer)
4 ägg
1-2 msk dijonsenap (beroende på hur stark smak man vill ha)
1 näve hackad ruccola
salt o peppar
50 g fetaost
1. Vispa snabbt ihop ägg, dijonsenap och ruccola i en skål. Krydda med salt och peppar.
2. Häll i en varm stekpanna med olja/smör. Låt stelna, och innan du vänder på omeletten; smula över fetaosten.
3. Servera med valfria grönsaker/sallad!
Har ni några bra recept med dijonsenap i?
Jag har iallafall haft en underbar helg i Dalarna där jag har åkt skidor. Så härligt att komma till vacker natur och vara ute hela dagarna. Dessutom sken solen båda dagarna. Nu ska jag bara vara hemma några dagar för att ladda om batterierna och gå i skolan, sen bär det av mot Barcelona. Sol där med och 17 graders temperatur lovar SMHI. Att vara borta på en riktig vinterhelg har varit fantastiskt, men tänk att komma till en ny främmande storstad och det är VÅR på riktigt. Längtar :D Okej, nu har miljoner saker att fixa innan jag kommer somna som en stock, två heldagar på skidor är jobbigt för den ovane!