Sofies Wellness

Lyxig bägare med hallon/kaffe yoghurt, hasselnötssmörskesokvarg och granola

Av Sofie - 2013-04-15 08:57


 


Till frukost idag fick det bli en lyxig bägare med flera olika lager. Supergott!


Hallon/kaffeyoghurt: Blanda ihop 1 dl hallon (som kokat i 1 min pga misstankar av hepatit i frysta bär), 1 1/2 dl naturell yoghurt och 1 msk kokat kaffe.


Hasselnötsmörskesokvarg: Blanda ihop 1/2 dl keso, 1/2 dl kvarg och 1 msk hasselnötsmör (eller annat nötsmör).


För den lyxigare bägare (1 person): Häll i ett stort glas halva hallon/kaffeyoghurten, 1/2 dl valfri granola/müsli/gryn, halva hasselnötsmörskesokvargen, resten av hallon/kaffeyoghurten, 1/2 dl valfri granola/müsli/gryn, resten av hasselnötsmörskesokvargen och slutligen lite granola/müsli/gryn på toppen!


Paulúns müsli älskar jag, den har vi alltid hemma. Men för flera månader har han även börjat sälja en nyttigare granola. Den har jag velat pröva hur länge som helst, men den säljs inte i så många mataffärer och i de som den gör det har den oftast varit slut. Igår lyckades pappa iallafall komma över att paket när han var och storhandlade. Och som jag misstänkte var den jättegod. Rekommenderas! Finns två andra varianter av granolan som jag också vill pröva.


Idag är det måndag och jag har studiedag. Men jag ska faktiskt provjobba. Både kul och spännande, och så lite nervöst såklart. Men det kommer nog gå jättebra :D  


 

 
 
Ingen bild

Sandra

15 april 2013 09:39

I fredags gjorde jag en egen granola som blev supergod, nästan farligt gott och äta det som godis! Receptet finns på Åse's blogg 56kilo.se Rekommenderar starkt! :)

Sofie

15 april 2013 15:38

Ska kolla upp den kanske då :)

 
Loa Lindberg

Loa Lindberg

18 april 2013 14:36

Den där granolan är sååå himla god! :)

http://loalindberg.shapemeup.se

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards