Sofies Wellness

Recept: Kyckling i sky av djionsenap, balsamvinäger och champinjoner

Av Sofie - 2013-05-21 20:40


 


Kycklingen ovan ser inte alls märkvärdig ut. Men smakmässigt var den det. Jag tycker om dijonsenap, och jag tycker om balsamvinäger. Så när jag skulle laga denna rätt stod jag i valet och kvalet, skulle jag smaksätta kycklingen med dijonsenap eller balsamvinäger? Till slut bestämde jag mig för att "go wild" och ha i båda. Och tro det eller ej, det passade bra ihop smakmässigt. Tänk att något så enkelt, kan bli så bra. Bra vardagsmat:


Kyckling i sky av dijonsenap, balsamvinäger och champinjoner (3 personer)


ca 400 g kycklingfile

7 champinjoner

1 msk dijonsenap

1 tsk balsamvinäger

salt o peppar


1. Skär kycklingen i mindre bitar. Bryn i en stekpanna.

2. Skölj och skär champinjoner i mindre bitar. Stek med kycklingen.

3. Rör i dijonsenap och balsamvinäger. Låt "puttra" ihop tills kycklingen är genomstekt.

4. Smaka av med salt och peppar!


  Med quinoa, sallad och kokt broccoli!

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards