Kycklingen ovan ser inte alls märkvärdig ut. Men smakmässigt var den det. Jag tycker om dijonsenap, och jag tycker om balsamvinäger. Så när jag skulle laga denna rätt stod jag i valet och kvalet, skulle jag smaksätta kycklingen med dijonsenap eller balsamvinäger? Till slut bestämde jag mig för att "go wild" och ha i båda. Och tro det eller ej, det passade bra ihop smakmässigt. Tänk att något så enkelt, kan bli så bra. Bra vardagsmat:
Kyckling i sky av dijonsenap, balsamvinäger och champinjoner (3 personer)
ca 400 g kycklingfile
7 champinjoner
1 msk dijonsenap
1 tsk balsamvinäger
salt o peppar
1. Skär kycklingen i mindre bitar. Bryn i en stekpanna.
2. Skölj och skär champinjoner i mindre bitar. Stek med kycklingen.
3. Rör i dijonsenap och balsamvinäger. Låt "puttra" ihop tills kycklingen är genomstekt.
4. Smaka av med salt och peppar!