Sofies Wellness

Grilltips: Pestolax och basilika/vitlökstomater

Av Sofie - 2013-05-30 17:17


  Pestolax, basilika/vitlökstomater, rivna morötter och matvete


För några veckor sedan var ju jag och pappa på landet. Jag kom på att jag har glömt att lägga upp ett recept på en jättegod grillmiddag vi åt där:


Pestolax med basilika/vitlökstomater (4 personer)


4 portionsbitar laxfilé

salt o peppar

4 msk grön pesto


ca 18-20 cocktailtomater

3 pressade vitlöksklyftor

1 näve färsk basilika

en skvätt olivolja


1. Riv 4 lagomstora bitar aluminiumfolie. Lägg en laxfilé på varje foliebit.

2. Salta och peppra fisken. Bre över 1 msk pesto på varje laxbit. Gör folien med laxen i till paket.

3. Ta en stor bit aluminiumfolie. Lägg på cocktailtomaterna. Gnid tomaterna med pressad vitlök och färsk basilika. Häll över en skvätt olivolja. Paketera tomaterna med folien.

4. Lägg alla paketen på grillen med lock över i cirka 15 min.

5. Klart. Servera med vad du vill!


Mer grilltips? Kolla kommentarerna till detta inlägg. Eller under min bloggkategori Grillning.


  Innan grillning!


 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards