Sofies Wellness

Recept: Tonfisksallad med halloumi, bulgur, citron och sesamfrön

Av Sofie - 2013-08-18 14:53


 


Till lunch här hemma kör vi ofta rester blandat med vad man finner i skåpen. Enkelt och snabbt ska det vara! Mitt ihopplock idag blev en väldigt bra blandning som jag gärna vill dela med mig av. Mängderna nedan är ungefärliga, smaka av med hur mycket DU vill ha av allt om du testar att laga denna smarriga tonfisksallad:


Tonfisksallad med halloumi, bulgur, citron och sesamfrön (1 person)


drygt 1/2 burk tonfisk i vatten

1 dl kokt bulgur (eller liknande kolhydratskälla)

3 skivor stekt halloumi skuren i små bitar

1 stor hackad tomat

1-2 nävar bladspenat

dill (färsk, fryst, torkad = det du har hemma)

citronsaft

sesamfrön


1. Blanda ihop tonfisk, bulgur, halloumi, tomat och bladspenat.

2. Smaka av med dill och citronsaft.

3. Lägg upp på en tallrik och strö över lite sesamfrön. Ät och njut!!


 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards